Különböző méretű notch-okkal jöhetnek az idei iPhone modellek

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Újabb pletykák jelentek meg azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit is tervez idénre az Apple az iPhone modellekkel kapcsolatban. Az XS, XS Max és XR modellek esetében mind várható frissítés. Érdekes, hogy azt jósolják, hogy az új iPhone XR szélesebb notch-ot fog kapni, mint az XS Max utódja. Ezzel együtt érdemes megemlíteni, hogy a vállalattól olyan prototípust is láthattunk, mely kisebb notch-al rendelkezik, így még nem lehet tudni, hogy pontosan milyen lesz a végső kinézet.

Azt is rebesgetik, hogy az Apple végre átvált USB-C csatlakozóra és kinyírják a Lightning csatlakozót. Mindkét porttal láthattunk prototípust, ebből is látszik, hogy az Apple még nem döntötte el pontosan, hogy mi legyen a csatlakozók sorsa.

Különböző méretű notch-okkal jöhetnek az idei iPhone modellek

Az  XS Max utódja három kamerás konfigurációval fog jönni, míg az új XR-en két hátlapi kamera lesz. Az árazás valószínűleg marad ugyanaz. Az új iPhone XR 749 dolláros, az XS 999  dolláros és az XS Max 1099 dolláros árcédulával várható. Persze ezeket az információkat érdemes pletykaként kezelni a tényleges bejelentésig.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?