Különleges kamerát kap a Xiaomi Mi 9 átlátszó változata

0
455

Ugyan a Samsung bejelentései után nehéz visszaemlékezni, de a Xiaomi is bejelentett két új készüléket és az egyikük a Xiaomi Mi 9 lett. Az új zászlóshajó az elődhöz, a Mi 8-hoz hasonlóan egy drágább, átlátszó hátlapos változatot is kapni fog. Ez egyelőre csak Kínában lesz elérhető.

Azt eddig is tudtuk, hogy komolyabb hardverrel érkezik (12 GB memória és 256 GB-os belső tárhely). Valamint a hardverek egy részét látni lehet majd az átlátszó hátlapnak köszönhetően. Ami viszont érdekesebb, hogy az átlátszó Mi 9 (ami valószínűleg Mi 9 Explorer néven kerül majd forgalomba) jobb kamerát kap, f/1.47-es rekesszel és 7P lencsével. A 7P itt azt jelenti, hogy konkrétan 7 optikai részből áll. A high-end kamerák áltaában 5 vagy 6 elemből állnak, de a Xiaomi ezt túlszárnyalta.

Különleges kamerát kap a Xiaomi Mi 9 átlátszó változata

Az  még egyelőre nem világos, hogy melyik modul kapja majd ezt a felépítést. Valószínűleg a fő, 48 MP-es Sony IMX586-os szenzor lesz az. A Xiaomi Mi 9 átlátszó változata 595 dollárért vásárolható majd meg, ami kicsit magasabb ár, mint a sima verziók.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét