Laptoptartó és hűtő újdonság a LapWorks-től

0
75

A LapWorks Inc. bemutatta a legújabb fejlesztését, az aluminiumból készült asztali laptop állványát, mely a munkánk megkönnyítését hivatott szolgálni. A cég elmondása szerint az állvány kényelmesebbé teszi a gépelést és a képernyő nézése közbeni testhelyzetet.
Maga az állvány tartós, kiváló hővezető képességű, csiszolt aluminiumból készült. Ennek ellenére mégis könnyű, mindössze 60 dkg súlyú. A méretei sem jelentősek, a 30x25x7,5/28 cm-es állvány remekül összehajtható, így a laptoptáskába is könnyen befér. A híresztelések szerint olyan hatékony hűtést kap így a gépünk, hogy az élettartamot akár 25%-al is meghosszabíthatjuk.
Az állvány csúszásgátló gumipárnákkal rendelkezik, nehogy a laptop elmozduljon benne. Emellett egy beépített forgótálcát is tartalmaz, melyel akár 360 fokban is forgathatjuk gépünket. Az állványhoz alapból jár egy neoprén tok, melyet egérpadként is tudunk használni. Az ergonómikus használatot 6 féle pozició, míg a nyugalmunkat az 1 éve garancia  biztosítja.
A készülék egyelőre 70 dolláros áron rendelhető elő a LapWorks-nél, kereskedelmi forgalomba majd május 31.-e után kerül, vélhetően 60 dollárért.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét