Latitude 9440: Ultra-business osztályú, 14 hüvelykes 2 az 1-ben készülék érkezik az amerikai piacra

0
2591

A Dell a Latitude 9440-et a jelenleg megvásárolható legkisebb 14 hüvelykes laptopként emlegeti. Igen, jól olvastad, a legkisebb 14 hüvelykes gép ez, ugyanis olyan vékony kerettel rendelkezik, hogy szinte már nincs is.

Ultraprémium üzleti termékről beszélünk, ezt fontos már az elején leszögezni. Háza MIL-STD-810H besorolású és 75%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. A gyártó világosan közölte: ezt a gépet elsősorban azoknak ajánlják, akik nap mint nap online meetingeken vesznek részt.

Ez látható a nagy érintőpadon elhelyezett háttérvilágítású ikonokon is, melyek a leggyakrabban használt online meetingapplikációk funkciógombjait rejtik. FHD IR webkameráját négy hangszóró kíséri, melyek „intelligens” hangolást biztosítanak, valamint mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett zajszűréssel is el vannak látva.

Core i5-1345U vagy i7-1365U vPro processzorokkal vásárolható meg a gép, illetve van egy alapmodell is, ami i5-1335U-val, 16 GB RAM-mal és 256 GB SSD-vel rendelkezik – még ez utóbbi ára is 2369 dollár.

Sajnos a gépek csak az USA-ban érhetők el – egyelőre.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét