Legálisan, ingyenesen letölthető az iGO navigáció Androidra és iOS-re

Idén lesz tíz éve, hogy egy kis budapesti lakásból elkezdte piachódító körútját az iGO navigációs szoftver. Ennek a jubileumnak az alkalmából a fejlesztők egy ingyenes offline verzióval kedveskednek az érdeklődőknek, melyet a SzülinApp névre kereszteltek és csak 2015.04.20-29 között lesz letölthető az App Store és a Google Play áruházaiból. 

Legálisan, ingyenesen letölthető az iGO navigáció Androidra és iOS-re

Természetesen a teljes fizetett tartalomhoz nem fogunk hozzáférni, de a csomag így is nagyon baráti: 
jogtiszta (!) szoftver aminek a segítségével offline módban, tehát térerő és internet használata nélkül is tudunk majd navigálni, 
– az útvonaltervezés során különféle beállítások is rendelkezésünkre állnak majd (pl.: fizetős utak elkerülése, több célállomás hozzáadása, stb)
– útvonal optimalizáció
– érdekességek, helyi látnivalók felfedezése
– benzinkutak, parkolók keresése az útvonalon, célállomás közelében
– egyéb biztonsági beállítások

Legálisan, ingyenesen letölthető az iGO navigáció Androidra és iOS-re

A SzülinApp csak a megjelölt időintervallumon belül lesz letölthető, csak a magyarországi tartalom válik ezzel ingyenesen elérhetővé és a későbbi frissítések szintén díj megfizetése nélkül telepíthetőek lesznek. Az NNG-ről, vagyis az iGO fejlesztői gárdájáról annyit érdemes tudnunk, hogy bevételei jórészét ma már autóipari beszállítóként szerzi és ezen a közeljövőben sem kívánnak változtatni, tehát ez a promóció valóban csak egyfajta grátisz a magyar közönségnek. Köszönjük!

Forrás

Kövessen minket a Facebookon!

Gabe

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?