Leköszönt a Google Stadia termékvezetője

0
176

John Justice felelt azért, hogy a Stadia felhasználói élménye a lehető legjobb legyen, korábban többször is beszélt a felhő platform jövőjéről. Nem úgy tűnt, hogy tovább szeretne állni, ám ez most mégis megtörtént és a Google egy hivatalos közleményben meg is erősítette az úriember távozását.

A Microsoft és a Sony tavaly debütált új konzoljai, valamint más játékstreaming szolgáltatások mellett egyre élesedő versenyben a Stadia elkezdett új akciókat és ajánlatokat kidolgozni, hogy minél több felhasználót csábítsanak saját táborukba. Februárban viszont a Google bejelentette, hogy bezárja saját játékstúdióját, így aztán lőttek a Stadia exkluzív címeknek, amelyek segítségével vonzóbbá lehetett volna tenni a platformot. Miközben egyre több kulcsfontosságú figura hagyja el a vállalatot, egyre több és több lesz a felhőalapú játékplatform jövőjével kapcsolatos baljós találgatás.

Ilyen brutális hardverárak, beszerezhetetlen konzolok mellett nagyon is volna értelme a felhőalapú játéknak, így mi igenis drukkolunk a Stadia-nak, és remélhetőleg minél hamarabb megtalálják John Justice utódját.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét