Lencsevégen a Samsung Galaxy S4 Active?

0
305

Amíg egyes cikkek arról szólnak, hogy a Samsung idei Galaxy S modellje, az S4 hihetetlen eladási statisztikákat produkál (már több mint 10 millió eladott példány), addig egy applikáció leírásában feltünt a Galaxy S4 Active (GT-I9295), illetve egyéb társai.

Az Android app a Samsung-tól származik, így akár egy furmányos marketingkampánynak is betudhatjuk, ami egész jól sikerült, hiszen egész nap az ott megjelent Galaxy S4 Mini, Mega és persze bejegyzésünk főszereplője az Active áll a szaksajtó fókuszában.

Lencsevégen a Samsung Galaxy S4 Active?

A GSMArena információi szerint az Active paramétereiben nagyon hasonlít az S4-re, talán a leglényegesebb különbség a fémház, illetve az egyről háromra nőtt hardveres gombok. Úgy tűnik visszalépés csak a kameramodulnál megfigyelhető, amely 13 MP-ről 8 MP-re csökkent, a teljesítményben nem lesz hiány, mivel a képek tanúbizonysága szerint ezt is négymagos CPU hajtja az Adreno 320-as GPU-val kiegészülve.

Nagyításhoz kattints!
Lencsevégen a Samsung Galaxy S4 Active? Lencsevégen a Samsung Galaxy S4 Active? Lencsevégen a Samsung Galaxy S4 Active?

Ár és hivatalos megjelenés egyelőre nincs, de a hírforrások egy horvátországi feltűnése kapcsán arra gyanakodnak, hogy a bejelentés hamarosan megtörténhet.

 

Update!

A tegnapi képek után, ma már egy rövidebb videó is napvilágot látott.

 

Bazsa

Forrás: GSMA, Androidcentral

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét