Lenovo IdeaPad szervizfutár igénylése

2012 előtt a Lenovo büszkélkedhetett az egyik legjobban kiépített szervizhálózattal Magyarországon. Budapesten több helyen, és szinte minden nagyobb magyar városban rendelkezett szervizponttal vagy átvevő hellyel. A 2012-es év azonban tartogatott pár meglepetést, ugyanis a gyártó költségcsökkentés címén a kelet és közép – európai szervizszolgáltatásokat központosította egy szinte kimondhatatlan nevű lengyel városkába (Bydgoszcz). Az átállást követő pár hónapban voltak ugyan fennakadások, de később már átlagosan 5-7 napos határidővel dolgozott a lengyel székhelyű szerviz. A Lenovo a felhasználók legnagyobb „örömére” azonban újabb változtatást eszközölt 2013 márciusában, ugyanis a kínai gyártó a magyarországi telephellyel rendelkező Telemax Kft.-t bízta meg, hogy bizonyítson ezen a téren. Az elmúlt 2 év tapasztalata alapján, a gyártó és a vásárlók közötti kapcsolat elég viharosan alakult, mivel alkatrész hiány miatt a Telemax egyszerűen nem tudta megcsinálni a hibás készülékeket. Nem volt ritka a többhónapos szervizelési idő, többszöri eredménytelen próbálkozás a javításokra, amik egyre több elégedetlen ügyfélhez vezettek. Erről bővebben itt lehet olvasni: http://tech2.hu/lenovo-szerviz-magyarorszag-2538336

Lenovo IdeaPad szervizfutár igénylése

A szervizt sajnos telefonon nem tudjuk elérni, de választhatunk két opció közül is. Az egyik, hogy a meghibásodott készüléket személyesen leadjuk a Telemax budaörsi telephelyén (2040 Budaörs, Kinizsi utca 2/b), vagy küldhetünk a cégnek egy email-t, aminek a következő formátumban kell kinéznie:

E-mail: lenovo@tmx.hu
Tárgy: Lenovo garanciális futár igénylése
E-mail tartalma:

–    Név:
–    Szállítási cím:
–    Telefonszám:
–    Termék típusa:
–    Termék típus szám (PN):
–    Gyári sorozat szám (SN):
–    Vásárlás dátuma, illetve rendelkezik-e olyan dokumentummal (számla vagy jótállási jegy) amely ezt bizonyítja:
–    Hibaleírás:

A feldolgozást követően az ügyfélszolgálat 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és a Magyar Posta elviszi a meghibásodott eszközt, majd a javítást végeztével vissza is szállítja azt. 

A Telemax szerviz a következő Lenovo termékek garanciális javítását intézheti:

IdeaPad termékcsalád összes tagja (G, S, U, Y, Z, Flex, Miix, Yoga)
IdeaCentre termékcsalád összes tagja (A, B, C, Q)
Lenovo B & M notebook termékcsaládok
Lenovo H & K desktop termékcsaládok
IdeaPad tablet: A, S, Yoga termékcsaládok

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?