Lenovo Legion Go: Ezzel a processzorral érkezik a kéziszámítógép (és pár funkcióra is fényderült)

0
326

A Windows Report újabb képeket szivárogtatott ki a Lenovo első játékra szánt kéziszámítógépéről, a Legion Go-ról. A Lenovo Legion Go AMD Ryzen Z1 sorozatú APU-kkal fog megjelenni, és több funkciót tartalmaz, mint a konkurens termékek – beleértve a hat kiegészítő játékvezérlő gombot és a beépített egérgörgőt.

A Windows Report új részleteket osztott meg a Lenovo Legion Go-val kapcsolatban, mindössze egy nappal azután, hogy a webhely kiszivárogtatta az első képeket az eszközről. A Legion Go a Ryzen Z1 sorozatot fogja használni, melyet már ismerhetünk az ASUS ROG Ally-ból.

Röviden, a Legion Go a Zen 4 CPU magokat RDNA 3-ból származó iGPU-kkal kombinálja. Feltehetően a Lenovo az Asushoz hasonlóan Ryzen Z1 és Ryzen Z1 Extreme verziókat is fog kínálni, ami akár 8 CPU magot és egy iGPU-t jelentene 12 CU-val.

Ezenkívül a Legion Go cserélhető háttértárral rendelkezik, valamint kapott egy touchpadet is. Bevitelből nem lesz hiány, hiszen egérszenzort, görgőt és egy dedikált FPS mód kapcsolót is tettek az eszközbe, valamint hat kiegészítő gamepad gombot, melyeket M1, M2, M3, Y1, Y2 és Y3 néven említenek.

A megjelenés dátuma egyelőre ismeretlen.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét