Lenovo Legion Tab: Bejelentették az új csúcskategóriás táblagépet, globálisan megjelenik

0
1201

A Lenovo hivatalosan is bejelentette új Android táblagépét, melyet a globális piacra szán. A hónap végén Európában, Afrikában, Ázsiában és a Közel-Keleten megjelenő Lenovo Legion Tab egy 8,8 hüvelykes QHD+ kijelzőt Snapdragon 8 sorozatú lapkakészlettel és egy 6550 mAh-s akkumulátorral kombinál, kevesebb mint 600 euróért.

A Legion Y700 (2023) készüléket tavaly nyáron mutatták be Kínában. Ahogy az várható volt, Kínán kívül is árusítani kezdik, azonban újrabrandelve, más néven. A világpiacra már Legion Tabként érkező táblagép Snapdragon 8 Plus Gen 1 lapkakészletet és 6550 mAh-s akkumulátort tartalmaz egy 208,5 x 129,5 x 7,6 mm-es és 350 g-os házban. Ezenkívül a táblagép két USB Type-C portot és egy MicroSD kártyaolvasót kapott, valamint Wi-Fi 6E és Bluetooth 5.3 csatlakozást is kínál.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Legion Tab minden Android 13-at támogató piacra megérkezik. Ami aggályos, az az, hogy az Android 15-tel befejeződik a készülék szoftvertámogatása, amely lényegesen rövidebb időt jelent, mint az bármelyik társa esetében tapasztalható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét