Lenovo Legion Y540 Gamer notebook – Továbbfejlesztve!

0
550

Asztali számítógépes játékhoz hasonló élmény – útközben.

Az általában csak asztali számítógépeken elérhető hihetetlen teljesítményt nyújtó 9. generációs Intel® Core™ mobil processzorok olyan asztali játékélményhez hasonló körülményeket biztosítanak, amelyeket bárhová el lehet vinni. A Legion notebookok processzorai akár 4.5GHz-es Turbóval, akár 6 CPU maggal és 12 szállal működnek, így elegendő erővel rendelkeznek a leginkább hardverigényesebb játékok kezeléséhez is.

A Windows 10 a felejthetetlen játékélményt jelenti.

Az új notebookok Windows 10 operációs rendszerrel és a legújabb Intel® Core™ processzorokkal a tökéletes játékélmény jegyében készültek, kezdve a 4K felbontású játékok futtatásától a HDR-es megosztásig. Legyen Öné a sebesség, az erő, a teljesítmény és a reszponzivitás előnye! A Legion notebookokkal ráadásul sokkal vékonyabb, könnyebb gépen játszhat, amik emellett még kiemelkedő üzemidőt is biztosítanak. Kérje vadonatúj Lenovo Legion Y540 Gamer Notebookját Windows 10 operációs rendszerrel és 9. generációs Intel Core i7 processzorral a legnagyobb játékélmény érdekében!

A játék új megjelenése.

A régi, nagyméretű játék notebookok már eltűntek, és most itt az ideje, hogy a helyét átvegye egy olyan készülék, amely méltó hozzánk, kívülről elegáns, belülről vad! A mindössze 24 mm vékony és csupán 2,3 kg súlyú Lenovo Legion Y540 hordozható számítógépet úgy alakították át, hogy megfelelő egyensúlyban legyen a felejthetetlen játék közbeni teljesítmény és a praktikus hordozhatóság között.

Hirdetés

Még több erő minden milliméteren.

A szakértői kivitelezés túlmutat a tervezésen. Az Y540 megalkotása több ezer mérnöki munkaóra eredménye azért, hogy egy erős és vékony notebookot kínáljunk a felhasználóknak. Az akár 3200 MHz-es DDR4-memória, az akár PCIe SSD-tárolók és más eszközök támogatása érdekében mérnökeink ötvözik az akkumulátor, az I/O elhelyezés, a termálok és az alaplap tervezését, hogy a legjobb hardvert egy nagy teljesítményű notebookba csomagolják.

Csöppenjen bele az akció közepébe.

Dolby Atmos® lenyűgözően precíz és valósághű hangzással repíti a játékba, elsöpörve minden külső tényezőt. Egy lépéssel a térhangzás előtt járva a Sound Radar versenyelőnyt biztosít más megoldásokhoz képest. Ezzel biztosan megtudja, hogy honnan érkeznek a különböző hangok és meghallja még azokat a neszeket is, amelyek fokozzák a játékban való elmélyülést a még teljesebb játékélmény érdekében.

Itt az idő a játékra!

Az intenzív tűzharcok a leggyorsabb reagálást követelik meg, a Lenovo Legion Y540 Gamer Notebook billentyűzete pedig a legjobb irányítást teszi lehetővé, hogy mindig az ellenfelek előtt legyen egy lépéssel. A teljes méretű billentyűzet 100%-ban anti-ghosting, bizonyos modelleknél iCUE RGB világítással rendelkezik és 1 ms-nál kevesebb válaszidőt biztosít, plusz vízlepergető, hogy a vízcseppeknek is ellenálljon.

Megérkezett a hidegfront.

A készülék felmelegedése, ami eddig visszafoghatta a játékteljesítményt, többé már nem jelenthet gondot, köszönhetően a Legion Coldfrontnak. A Coldfront a kétirányú hűtési technológia minden új elemét magában hordozza, úgy, mint az egyedi CPU és GPU hűtést az alacsonyabb rendszerhőmérsékletért, a négy termikus szellőzőnyílást a jobb légáramlásért, a dedikált hűtőbordákat a hűvösebb billentyűzetért, valamint 70 egyedi ventilátorlapátot a csendesebb működésért.

Finomhangoljuk a játékstílusát a Lenovo Vantage technológiával.

Emelje magasabb szintre a játékot a Legion Edge és a Vantage segítségével. Töltsön kevesebb időt a beállításokkal és többet játékkal a kimagasló teljesítményen, a hűtésen és az energiavezérlésen keresztül. Egy alkalmazásban megkapja a CPU és a RAM, valamint az RGB világítás vezérlésének és teljesítmény monitorozásának lehetőségét. * Az overclock (túlhajtás) és az RGB nem minden modell esetén elérhető.

Nyíljon ki a világ. Lásson többet harctérből.

A Legion Triple Display támogatásának köszönhetően HDMI 2.0-n, MiniDisplayen és Type-C porton keresztül az Y540 akár három monitorhoz is képes csatlakozni egyszerre a még nagyobb látótér és irányítás elérésének érdekében. Továbbá a hátul lévő I/O interfésszel jobb a kábelelvezetés, így több helye marad és nagyobb játékélményre tehet szert.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét