Lenovo ThinkPad E14 AMD – az eddigi legjobb E szériás ThinkPad

0
1408

A 200 ezer forint körül megkapható laptopoknál minden esetben kompromisszumokat kell kötnie az embernek. Így van ez a Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 esetében is. De mégis: ez a legjobb ThinkPad a pénztárcabarát E szériások között.

A ThinkPad család E szériája 2010-ben jelent meg. Nem igazi ThinkPad, de valami mégis van benne, amit ezekben a gépekben szeretünk. Cserében nem kell kifizetnünk egy fél vagyont a gépért.

Azonban – úgy tűnik – a Lenovo 2018-ban stratégiát váltott az E szériával kapcsolatban. A dizájn közelebb került a klasszikus ThinkPadekhez az E480 érkezésével, valamint minőség is javult. Az E széria még mindig az alsó kategóriában foglal helyet, de mostanra nem az alsókategória alján.

A notebookcheck.net tesztelte le a laptopot, amelyben egyértelműen állapították meg a címben szereplő tényt.

A Lenovo jól döntött, amikor AMD Ryzen 4000 exkluzívként adták ki laptopjukat. Ezen kívül a ház is újra lett tervezve, megkapta mostanában divatos vékony-káva dizájnt. A gép rejteget még magában M.2 SSD slotokat, valamint RAM bővítési lehetőséget is kínál, amellyel akár dual-channel módban használhatjuk a memóriát. Valamint persze a piacon jelenleg leggyorsabb integrált GPU-t kapja a Ryzen 4000 jóvoltából.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét