Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 – kiváló billentyűzet és Thunderbolt 4

0
162

Intel alapú ultrabook érkezik a Lenovo-tól. Vadonatúj USB 4 és Thunderbolt 4 porttal, illetve a legújabb processzor generációk egyikével. A kissé megnövekedett teljesítmény elsősorban az integrált GPU-k erejében mérhető, tesztek alapján nem kevesebb mint 50%-kal. Ez azt jelenti, hogy még akár játékra is használható, de a gyártó fő szempontja, hogy a felhasználók elégedettek legyenek a teljesítménnyel hosszú távon.

Az USB-C Thunderbolt 4 port már kompatibilis a dokkolókkal is, továbbá a port használható külső meghajtók elérésre, akár 40 GB/s sebességgel. Ezen kívül intelligens kártyaolvasóval is rendelkezik, ellentében elődjével, a ThinkPad L390-el.

Az elegáns ultrabook felépítésének és külsejének minősége kifogástalan, az viszont biztos, hogy egy ujjlenyomatmágnes lesz. A ThinkPad készülékek már jó hírnevet szereztek maguknak többek között a jó billentyűzeteik által, ugyanígy  az L13 is egy remek klaviatúrával lett felszerelve.

Hirdetés

Kevésbé lehetünk elégedettek a korlátozott bővítési/javítási lehetőségekkel, ugyanis példának okán, a memória forrasztva van. Ebből az a tanulság, hogy előre kell gondolkodnunk a specifikációk kiválasztásakor.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét