Lenovo YOGA Paper: Új E-Reader Kínában, aktívceruza-támogatással

0
1650

A Lenovo végre megkezdte a YOGA Paper értékesítését Kínában. A termék ára átszámolva nagyjából 400 euró, azaz drágább a legtöbb E-Readernél. Egyelőre nincs szó globális megjelenésről, jelenleg Kína-exkluzív a termék.

A YOGA Paper megérkezett Kínába, több mint egy hónappal azután, hogy a Lenovo elhintette az eszköz létezését. A jelenleg kínai exkluzív YOGA Paper a Rockchip RK3566-ot használja, egy alacsony fogyasztású lapkakészletet, amely számos egylapos számítógépben (SBC) és gamer kéziszámítógépben található, mint például a GKD Mini Plus Classic. A YOGA Paper azonban Androidot futtat, nem egy könnyű Linux disztribúciót, így a teljesítmény igen csekély lehet.

Ezenkívül a Lenovo 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és 10,3 hüvelykes E Ink kijelzővel látta el a készüléket. Utóbbi igen keveset fogyaszt, ami nem csoda, hisz csupán fekete fehér színeket támogat – jogos a kérdés, minek lenne egy e-olvasón más szín?! Ezenkívül a YOGA Paper 5,5 mm vastag CNC alumínium házzal rendelkezik, amelybe a Lenovo „tolltartót” is mellékelt. Akksija 3350 mAh, mellyel akár 10 hétig is használható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét