Letisztultabb formát ígér az iOS7

0
10

Egészen mostanáig az iOS7-ről alig szivárgott ki bármiféle információ, az Apple hírzárlata majd hogy nem teljesen hermetikusra sikeredett. Most már azonban némi kézzelfogható információ is megjelent, melyek szerint elsősorban a levelező rendszert és a naptárat fogja kicsit újra gondolni a szoftvermérnök csapat, melyek ezáltal közelebb kerülnek majd az Apple OS X-hez. 

Az Apple szeretné már a júniusi Worldwide Developers Conference-re készen tudni a legújabb iOS-t, de valószínűsíthető, hogy ez csak álom marad. 

Letisztultabb formát ígér az iOS7

Az Apple részéről több vezető dizájner nyilatkozata is napvilágot látott, melyek alapján valószínűsíthető, hogy az elgondolás mindegyikük részéről hasonló és a lehető legletisztultabb formába kívánják önteni a jövőben megjelenő iOS 7-et. 

Mára természetesen a kihívók is kezdenek megjelenni a palettán, Windows 8, Blackberry 10 és az Android legújabb formája, annyit azonban leszögeztek az Apple részéről, hogy semmilyen koppintásra nem fogják adni a fejüket, hiszen mindazok akik bíznak az Apple termékekben csalódnának, ha bármi ilyet tapasztalnának. Steve Jobs örökségéhez ugyanis hozzátartozik az is, hogy megtartsák az Apple hírnevéhez kapcsolódó unikumot, minden téren. 

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét