LG G7 ThinQ Android 9.0 Pie frissítés érkezik hamarosan

0
543

LG G7 ThinQ állítólag meg fogja kapni az adnrioid  9.0 Pie hivatalos és stabil frissítését, 2019 első negyedévében. Mindez megtudható egy koreai dokumentumból, amely a vállalat rendszer frissítésekről szóló ütemterveként felel meg, amiben megtalálható a cég zászlóshajója is, az LG G7 ThinQ. Állíthatjuk vagy vitathatjuk is, de az LG nem a legjobb Android OEM a OS (operációs rendszer) frissítésekhez. LG-nek a legújabb zászlóshajója rendelkezik egyedüliként a 8.1 Android Oreo frissítéssel. Annak ellenére, hogy az LG cég nemrégiben elkötelezte magát és középpontba helyezte a rendszer frissítéseket, a legnagyobb előrelépést az utóbbi időben érték el ezen a téren, az LG G7 ThinQ Android Pie rendszer béta tesztjeivel. Ami csupán csak Koreában vásárolt készülékeken érhető el. Azonban ez hamarosan megváltozhat…. talán.

LG G7 ThinQ Android 9.0 Pie frissítés érkezik hamarosan

Egy LG logóval ellátott, a cég korai nyelvű hivatalos frissítési ütemterve szerint, amit szerencsére lefordítottak angol nyelvre is, az LG G7 ThinQ a 2019 év első negyedében megkaphatja a már stabilan és megbízhatóan működő Android 9.0 Pie OS frissítést. Az érem másik oldala, hogy ez lesz az egyetlen készülék az LG palettáján, amire a frissítés elérhető lesz. A tavaly megérkezett LG G6 csak egy kisebb frissítést fog kapni, ami előreláthatólag a hanghívások minőségét fogja javítani és azt a hibát, amely LG pay használata közben elérhetetlenné teszi az ujjlenyomat olvasást. Az utóbbi nem túl gyakori, de az LG számos hibabejelentést kapott ennek a BUG-nak köszönhetően.

LG G7 ThinQ telefon

Elég meglepő, hogy az LG másik zászlóshajója, ami szintén 2018-as készülék, és mondhatjuk, hogy újabb, drágább és még jobb is, az LG V40 ThinQ nincs megemlítve és ez által nem fogja megkapni az „új Pie frissítést”. Annyit lehet tudni, hogy ez a készülék majd alkalmazásfrissítéseket kap, javítva a PentaShot kamera funkciót, a parkolási és a metróértesítési asszisztenst, és az óra applikációt, majd 2019 első negyedévében.

Ezeket a dolgokat még tudja fokozni az LG azzal, hogy a dokumentum szerint, az „új frissítéseket” először csak Korea területén teszik elérhetővé. Köszönjük…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét