Mafia III játékmenet videó érkezett

0
361

A játékosok végre betekintést nyerhetnek a Mafia III-ba, ugyanis egy 12 perces akciódús gameplay videót kapunk, egyenesen a Gamescom-ról. A játék közben egy fejlesztő beszél arról, hogy milyen különböző befejezések lesznek, valamint hogy alapvetően milyen újítások lesznek a Mafia III-ban a korábbi részekhez képest és miket csinálhatunk majd a “nyitott világban”.

Ez a gameplay videó főként az akcióra koncentrál, nem igazán láthatunk sokat azokból a dolgokból, amikért ekkora népszerűsének örvend a Mafia sorozat: szó sincs pl. a sztoriról, a karakterekről és nem sokat láthatunk a pályából sem. Reméljük a következő videó egy kicsit több betekintést enged majd a játék világába.

Ettől függetlenül azért van miről beszélni: Haden Blackman (creative director) szerint a fejlesztő Hangar 13 (nem, ezúttal a feljesztő cég nem a 2K Czech/Illusion Softworks) megpróbálja a nyitott világot még nyitottabbá tenni. A Mafia mindig is engedte a játékost egy-egy küldetés közben szabadon mászkálni, de őszintén szólva nem tudtunk túl sok mindent csinálni a pályán (erre jó ellenpélda a GTA-sorozat). A 3. rész ebben gyökeresen változni fog.

A Mafia III valamikor 2016-ban fog megjelenni, pontos dátum egyelőre nincs, de nagyon várjuk!

Forrás: rockpapershotgun.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét