„Magyar nagyfal” – segítség vállalatoknak

0
245

Az angolszász ajkakon forgó “malware” kifejezés egyfajta gyűjtőfogalom, egyike az Internettel kapcsolatban manapság leggyakrabban emlegetetteknek: olyan rosszindulatú programokat, a világhálóról érkező támadásokat jelöl, amelyek egytől-egyig a felhasználónak akarnak kárt okozni. Ide tartoznak a reneszánszukat élő vírusok, de a beszivárgó programok is, amelyek a bankszámlánk adataira pályáznak.

 

Az Interneten adatforgalmat lebonyolító cégek esetében egy-egy felderítetlen “rés a pajzson” olyan, mint egy felhívás az adatrablásra – ráadásul mindezzel a világháló egészét is veszélyeztetik, tovább növelve a “gócpontok” számát.

 

A Panda Software Hungary ennek megoldására most komplex, minden biztonsági rés felderítésére irányuló auditszolgáltatást indított; a Malware Radar néven futó átvilágító mindenre kiterjedő elemzést nyújt a cégek gépein. A szolgáltatás automatikusan malware-ek után pásztázva vizsgálja végig az egész hálózatot, és az eredményeket egy második lépcsőben képzett auditoroknak továbbítja, így az ügyfél teljes szolgáltatást kap. A Malware Radar első használatáért nem kell fizetni, így minden vállalat tesztelheti saját rendszerét. A neves, IT-biztonságtechnikai megoldásokat forgalmazó cég, a Panda Software termékével a cég reményei szerint javulni fog hazánk IT-biztonsági hozzáállása és állapota.

 

A szolgáltatás elérhető a www.malwareradar.com címen.

 

Panda antivírus és tűzfalmegoldásai megvásárolhatók: laptopszalon.hu – online webáruházban is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét