Május 22.-én mutatkozhat be hivatalosan is a Google Pixel 4a

0
248

A Google Pixel 4a elég sok pletyka tárgyát képezte az utóbbi hetekben, de a Google még mindig nem mutatta be hivatalosan valamiért. Ezzel szemben az Apple azóta bemutatta az új iPhone SE-t, így most minden szempár a Google-re szegeződik.

Most pedig egy Németországból jövő pletyka alapján az országban május 22.-től lesz elérhető az új készülék. Az árazás tekintetében 399 euro várható, ami az iPhone SE alatt van. Az Egyesült Államokban pedig 399 dollár lehet.

Május 22.-én mutatkozhat be hivatalosan is a Google Pixel 4a

A kiszivárgott dátum a Vodafone-tól származik, valószínűleg belsős dokumentumokban szúrták ki. Ezért érdemes megfelelően kezelni ezeket a pletykákat. Az viszont tény, hogy már nagyon ideje, hogy a Google kihozza a Pixel 4a-t. Egyrészt már túl sok minden került ki róla, másrészt az ő érdekük is, hogy indítsanak valamit az új olcsó iPhone ellen.

Hirdetés

Amit eddig hallhattunk a specifikáció tekintetében: 5.81 inches OLED kijelző, 1080 x 2340 pixeles felbontással és 3080 mAh-s akkumulátor 18W-os gyorstöltéssel. 12MP-es hátlapi és 8MP-es előlapi kamera, valamint Qualcomm Snapdragon 730 SoC.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét