Már majdnem mindent tudunk a Galaxy Note 9-ről

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A találgatásoknak már majdnem vége, mivel a Samsung a holnapi nap leplezi le a Galaxy Note 9-et. Ettől függetlenül minden friss információ izgalommal tölti el a rajongókat.

Az új S Pen Bluetooth-os funkciókkal fog bírni, például a fényképező kioldására is használhatjuk majd, valamint prezentációkor a következő diára való léptetésre is alkalmas lesz. Ezen kívül a különböző applikációk más funkciókat is meghatározhatnak majd az eszköznek. Az új stylus 4096 nyomáspontot fog tudni megkülönböztetni. Remélhetőleg az új készülék megkapja a Galaxy Tab S4 10.5-nél látott dupla kijelzőt képességet, miszerint egyszerre használhatjuk majd a készülék saját kijelzőjét, miközben egy külső monitorra rákötve is láthatjuk azt.

A kamera is fejlődni fog, többek között AI-s képességeket kap majd. A Galaxy Note 9 frissített DeX móddal érkezik, és egy sima HDMI kábellel is használhatjuk, nem fog kelleni hozzá dokkoló. Az Egyesült Királyságban a 128GB-os verzió 900 fontot, az 512GB-os pedig 1100 fontot fog kóstálni. Európai árak: 1050 és 1250 euró.

Forrás: gsmarena.com

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?