A március 19.-i bemutató előtt szivárogtak ki a vivo X27 főbb adatai

A vivo X27 már készen áll a bemutatásra, melyet március 19.-én fog megejteni a vállalat. A TENAA-nak köszönhetően már kiszivárogtak a készülék főbb adatai. Most pedig két promó poszternek köszönhetően a vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy mire számíthatunk az X27 esetében.

A poszterek megerősítik, hogy az X27 egy 48 MP-es hátlapi kamerát, 8 GB memóriát, 256 GB-os belső tárhelyet és 4000 mAh-s akkumulátort fog kapni. Az egyik kép alapján az is sejthető, hogy a készülék Night Mode-dal is rendelkezni fog. Ez a fotózást segíti, rossz fényviszonyok mellett.

A március 19.-i bemutató előtt szivárogtak ki a vivo X27 főbb adatai

A korábban kiszivárgott képek alapján látható, hogy az X27 eléggé hasonló kinézetet kapott a V15 Pro-val. A TENAA listázása megerősíti a 6.39 inches AMOLED kijelzőt. Ezen kívül három hátlapi kamerát (48 MP, 13 MP és 5 MP-es modulok) várhatunk. Az előlapi kamera a készülék tetejéből fog kiemelkedni használatkor és 16 MP-es szenzora lesz.

Az X27 két változatban fog megjelenni – Snapdragon 710 és Snapdragon 675 chipsettel. Az előbbi esetében a kijelzőbe lesz építve az ujjlenyomat-olvasó. A Snapdragon 675-ös modellnél pedig a hátlapon fog elhelyezkedni, a megszokott módon.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?