Március végén, Párizsban mutatkozhat be a Huawei P30

Egy lengyelországi sajtótájékoztatón a Huawei elszólta magát, hogy az új Huawei P30 szériát valamikor március végén fogják bemutatni, mégpedig Franciaország fővárosában, Párizsban. Valószínűleg tényleg csak véletlenül került ki az információ, hiszen alapvetően arról szólt a sajtótájékoztató, hogy a vállalat megduplázza a lengyel irodájában dolgozók számát és 100 új embert vesz fel.

Úgy tűnik, hogy a Huawei-t nem igazán érdekli, hogy mostanában két lengyel vezetőjét is letartóztatták kémkedés gyanújával. A Huawei Lengyelországban piacvezető – 2018-ban a piac 33.4%-át ők birtokolták. Ezt elsősorban az erős P20 és Mate 20 eladásoknak köszönhetik. Persze árulnak mást is, például tableteket, laptopokat és kiegészítőket, de ezen termékek eladási számai nyilván nem annyira erősek.

Március végén, Párizsban mutatkozhat be a Huawei P30

A Huawei P20 családot szintén Párizsban mutatták be tavaly, ráadásul ugyanígy március végén. Szóval elég valószínű, hogy nem kamu információk kerültek ki. A vállalat egyébként gyakran tartja a francia fővárosban a bemutató eseményeit. Többek között mutattak be itt tableteket és egyéb okostelefonokat is.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?