Még jobb lesz a Galaxy S24 Ultra 200 MP-es kamerája

0
2365

Egy megbízható leaker szerint a Samsung úgy döntött, hogy a Galaxy S24 Ultra készüléket nem csak továbbfejlesztett teleobjektív kamerával, hanem kifinomultabb elsődleges kamerával is felszereli. Habár a jövő évi Ultra megtartja a 200 MP-es érzékelőt, ennek a Galaxy S23 Ultra-ban található ISOCELL HP2 már optimalizált változatának kell lennie.

Ice Universe azt állítja, hogy új információkhoz jutott a Samsung a jövő évi Galaxy S24 Ultra elsődleges kamerájáról. A feltételezések szerint a Samsung egyebek mellett az ISOCELL HP2-t, egy 200 MP-es érzékelőt (1/1,3 hüvelykes optikai formátummal és 0,6 μm méretű pixelekkel) használja majd újból, ahogy azt az S23 esetében is tette. A prominens kiszivárogtató szerint ez nem egészen így van, bár a új szenzor tényleg nem lesz.

Állítólag a Samsung az ISOCELL HP2SX mellett döntött, amely a jelenlegi ISOCELL HP2 továbbfejlesztett verziója. Ez a szenzor megtartja az ISOCELL HP2 200 MP-es natív felbontását, 1/1,3 hüvelykes optikai formátumát és 0,6 μm méretű képpontjait.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét