Még több energiát fektetnek a Steam Deck 2-be

0
1019

A Steam Deck nagy siker a Valve számára, és a vállalat jelentős fókuszt helyez a rendszerre, de nagy kérdés, hogy mikor érkezik az utód. Pierre-Loup Griffais, az eredeti projekt egyik főtervezője a The Verge és a CNBC munkatársaival beszélt arról, hogy mikor érkezhet a Steam Deck 2, és előjáróban annyit, hogy túl hamar senki se számítson rá.

A szakember nem számít arra, hogy komoly ugrás lesz a következő néhány évben a teljesítmény és az energiahatékonyság közötti optimális egyensúly tekintetében, márpedig az új gép elkészültének ideje ettől függ. Érdekes információ még, hogy kiemelt fontosságú az a tényező, hogy a Steam Deck fixen célozható teljesítményt kínáljon a fejlesztőknek.

Ezenfelül céljuk még, hogy a vásárlóknak szóló üzenet egyértelmű legyen, vagyis minden gép ugyanazokat a játékokat ugyanúgy tudja futtatni. Emiatt is várhat a Valve a gyorsabb modellel, mivel jelentős növekedést szeretnének elérni, hogy megérje a váltás, és egy darabig újra jól célozható fix tempót kapjanak az érdeklődő fejlesztők.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét