Még több Lenovo frissítés – itt a ThinkPad P14s, P14si és P15s Gen 2

0
135

Három új munkaállomást dobott piacra a Lenovo, ezek a ThinkPad P14s Gen 2, a ThinkPad P14si Gen 2 és a ThinkPad P15s Gen 2. Számos vállalkozásközpontú funkcióval, specifikációval rendelkeznek ezek a gépek, ilyen például a kérhető Nvidia Quadro T500 GPU, vagy az az LTE kapcsolat és a Smart Card Reader.

Rengeteg új modellt mutatott be a Lenovo mindenféle felhasználásra. Ebben az írásban taglalt gépek esetében fontos, hogy munkaállomásokról beszélünk. Kérhetők például Quadro GPU-val, ami olyan alkalmazásokhoz szükséges, mint az AutoCAD, ANSYS, Solidworks stb.

AMD és Intel processzorral is elérhetők a gépek, ezeket a Lenovo „i” betűvel jelöli, azaz például P14si. 1389 dolláros alapáron kapható a P15s Gen 2 márciustól, míg a P14s Gen 2 1169 dollárba kerül és májusban lesz elérhető. Mind a három notebook kérhető akár 2 TB NVMe SSD-vel, valamint 48 GB RAM-mal. Az egyik memóriamodul azonban forrasztva van, ezt fontos megjegyezni. A gépek továbbá IPS LCD kijelzővel rendelkeznek és 4K valamint FullHD felbontásban kérhetők, valamint van érintőképernyős verzió is.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét