Még vékonyabb lett a Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Bemutatkoztak a negyedik generációs Lenovo ThinkPad X1 Yoga gépek. Az új notebook még vékonyabb házat kapott, ami kizárólag alumíniumból készül. Ennek köszönhetően még könnyebb lett. A ThinkPad X1 Carbon-hoz hasonlóan ezek is megkapják a 4K-s Dolby Vision LCD panel-t.

A 2019-es Lenovo ThinkPad X1 Yoga háza mindössze 15.2 mm-es vastagsággal rendelkezik és 1.35 kg-ot nyom. A vékony kávának köszönhetően az előző generációhoz képest 17%-kal kisebb lett az új modell.

Még vékonyabb lett az alumínium Lenovo ThinkPad X1 Yoga

A ThinkPad X1 Yoga az Intel 8. generációs i5 és i7 processzorjait kapta meg (Whiskey Lake), 8 vagy 16GB memóriával és akár 2TB-os SSD-vel társítva. Az alapvetőe Wi-Fi és Bluetooth mellé kapunk még két Thunderbolt 3 portot, USB 3.0 Type-A és HDMI csatlakozót is.

A 14 inches, 10-bites Ultra-HD kijelző maximálisan 500 nites fényerőre képes és támogatja a Dolby Vision HDR-t is. A Full-HD panel 300 vagy 400 nites fényerőt tud, típustól függően.

A ThinkPad X1 Carbon-hoz hasonlóan a 4. generációs ThinkPad X1 Yoga-ra is sajnos még fél évet kell várnunk és majd csak valamikor júniusban jelenik meg, 1929 dolláros kezdő árcédulával.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?