Megérkezett a nagyméretű multimédiás ThinkBook 165 Hz-el

0
1319

Jöhet még egy kis IFA 2022, nem? Hát persze hogy de! A Lenovo bemutatott egy olyan terméket, amely már néhány hónapja felbukkant leakekben: a ThinkBook 16p G3 állítólag az AMD Ryzen-H és az Nvidia GeForce RTX GPU kombinációjával a multimédiás szegmenst is meghódíthatja.

Habár a ThinkBook gépek köztudottan nem a csúcskategóriába tartoznak (oda a Lenovo a ThinkPad-eket szánja), néha mégis fel-fel bukkan egy olyan ThinkBook, ami prémium tulajdonságokkal bír. Az egyik ilyen modell a Lenovo ThinkBook 16p G2, egy nagy, 16 hüvelykes képernyővel szerelt notebook. Belsejében Rzen 6000H és Nvidia RTX 3000 alkatrészek zakatolnak. Fontos megjegyezni, hogy a ThinkBook 16p olcsóbb, mint az “igazi” prémium modellek, mint például a ThinkPad X1 Extreme.

Az új ThinkBook 16p G3-mal a Lenovo pontosan ezt a történetet szeretné folytatni. Ezt alacsony kockázattal teszi, mivel a ThinkBook 16p G3 sok mindent átvesz elődjétől, ilyen például a dizájn. A nagyobb változások inkább zajlottak le, nyilván hozza a kötelezőket, mint a CPU generációfrissítés. A Lenovo marad az AMD-nél és Ryzen 6000H szériát használ, ami azt is jelenti, hogy DDR4-ről DDR5-re vált.

Szintén újdonság: Az egyik USB C port mostantól USB4 port.

Az európai piacon hamarosan elérhető lesz a gép, 2000 eurós áron.

Laptop után nézelődsz? Mindenképp keresd fel a notebookstore.hu oldalt, nagyszerű ajánlatokkal várnak!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét