Megérkezett a One UI 5 Watch

0
697

Nem csak telefonjairól ismert a Samsung, hanem okosóráiról és naprakész szoftverfrissítéseiről is. A Samsung saját felülete, a One UI Watch, mely az Android Wear OS-en alapul, tökéletes példa erre. A Galaxy Watch 6 és Watch 6 Classic után most a Watch 5 család tagjai is megkapják a várva várt frissítést Dél-Koreában. Ennek köszönhetően a régebbi modellek is áttérnek a Wear OS 4.0-ra és a One UI 5 Watch felületre.

Az újdonságok között találhatók személyre szabható pulzuszónák, könnyen rendezhető csempék és friss, interaktív óralapok, melyek még egyedibbé teszik az órát. Az alváskövetés is továbbfejlődött és egyszerűbb lett a biztonsági mentés és az átköltöztetés új telefonra, valamint az üzemidő, a tárhely és a memória információk megtekintése is.

Az új kézmozdulatok a Watch 6-ból érkeztek, de hatékonyságuk változó lehet. Végül, de nem utolsósorban, most már rendelkezésre áll a baleset érzékelés SOS hívással és testadataink kijelzésével. Remélhetőleg a frissítés hamarosan más régiókban is elérhető lesz, így a Samsung okosóra tulajdonosok világszerte élvezhetik az új funkciókat és fejlesztéseket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét