Megérkezett az Android 14 Beta 1

0
71

A Google kiadta az Android 14 első nyilvános bétaverzióját. Az Android 14 Beta 1 egyelőre kizárólag a Pixel okostelefonokon érthető el, egészen a Pixel 4a (5G) készüléktől kezdve a legújabbakig. Az Android 14 Beta 1 számos változást vezet be az Android 13-hoz képest, de a Google egyelőre visszatartott néhány új – várt – funkciót.

A Google most lehetőséget kínál az úgynevezett „early adopters” típusú embereknek az Android 14 letöltésére és kipróbálására, még jóval a nyilvános megjelenés előtt. Összefoglalva, a Google februárban bemutatta a Developer Preview buildeket, amelyek megteremtették az alapot a fejlesztők számára, hogy frissítsék alkalmazásaikat és szolgáltatásaikat az idei Android operációs rendszerre.

Mint mindig, a Google egyelőre kizárólag saját Pixel telefonjaira adta ki az új Android 14 Bétát. Természetesen a rendszer még bővelkedik a hibákban, pontosan ezért hívják bétaverziónak. Pontosan emiatt nem javasoljuk a telepítését azoknak, akik csak használni szeretnék telefonjaikat.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét