Megjelent a Sony LinkBuds S füllhalgató

0
359

Pehelykönnyű a Sony új vezeték nélküli fülhallgatója, darabonként mindössze 4,8 grammot nyomnak és fekete/fehér színekben lesz elérhető A fülhallgató felkínálja az aktív zajszűrés mellett az ambient üzemmódot, amivel a felhasználó beengedheti a környezeti hangokat is.

A Sony LinkBuds S támogatja a Sony magas minőséget produkáló LDAC kodekjét. A legnagyobb sávszélességgel kizárólag egy Sony márkájú eszközön lehet igénybe venni, hiába képezi a részét magának az Android ökoszisztémának. Ha 990 Kbps-t szeretnél, akkor Sony eszközt érdemes használnod.

Mozgás közben sem kell lemondani a jó muzsikáról, mert a Sony fülhallgatója IPX4 minősítésnek megfelelően áll ellen a víznek és a pornak. Ez nem elegendő fürdéshez vagy úszáshoz, de az izzadtság és pár csepp eső ellen kiváló védelmet jelent a fülesek finom elektronikája számára. Bekapcsolt aktív zajszűrés mellett nagyjából 20 órát bír, igaz ennek eléréséhez be kell vonni a folyamatba a tárolásra és egyben töltésre is használható akkumulátoros tokot. Önmagukban a fülesek nagyjából 6 órán át húzzák a bekapcsolt ANC funkció mellett. Már potom 200 dollárért (~73 ezer Ft) meg is vehetjük a fülest.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét