Mégsem adja ki a Samsung a Galaxy S21 FE-t?

0
91

Eredetileg az augusztusi Unpacked eseményen mutatkozott volna be a Galaxy S21 FE, ám a dél-koreai gyártó végül máshogy döntött. Csakhogy azóta sok minden változott, és maga a Samsung erősítette meg, hogy az októberi bemutató is elmarad.  Mivel új időpontot nem tűztek ki, így minden jel arra mutat, hogy elkaszálták a mobil megjelenését.

A chiphiány egyre durvább méreteket ölt. A Galaxy S21 FE eredetileg Snapdragon 888-as chippel érkezett volna. Emellett az is bekavart az FE-nek, hogy a hírek szerint a Galaxy Z Flip 3 nagyon népszerű a vásárlók köreiben. Ilyen hatalmas igényre még a Samsung sem számított, és mivel ebben is a Snapdragon 888 dolgozik, így értelemszerűen inkább ennek a gyártását helyezik előtérbe.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Galaxy S21 FE sosem látja majd meg a napvilágot, ám azért egyelőre még van némi remény, hiszen a Samsung hivatalosan még nem erősítette meg a projekt törlését. Ám mivel a csúcsteljesítmény a mobil húzóereje, így nehéz elképzelni, hogy más chippel jelenjen meg a készülék.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét