Megtudtuk mi rejtőzik a Vivo X Fold 2-ben

0
841

A könyvszerű kialakítással érkező Vivo X Fold 2 a PD2266 modellszámmal tűnt fel az AnTuTu adatbázisában. A hajlítható képernyős okostelefon belsejében kevésbé meglepő módon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesített szolgálatot a tesztelés ideje alatt, amely mellé 12 GB LPDDR5X RAM-ot, valamint UFS 4.0 szabványú, 512 GB-os háttértárat szereltek a kínai cég munkatársai.

Azt is lebuktatta a benchmark alkalmazás, hogy a készülék 120 Hz-es képernyővel fog érkezni. Ez igencsak érvényes lesz mindkét, vagyis a külső hagyományos, és a belül található, flexibilis panelre egyaránt. Az AnTuTu mérési eredményei egyébként lényegében megfelelnek egy hasonló hardverrel szerelt okostelefon képességeinek, így nincs különösebb kommentálni való ezeken a pontszámokon.

Szóbeszédek szerint a Vivo X Fold 2 4800 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve, ami támogatni fogja a 120 wattos vezetékes, valamint az 50 wattos vezeték nélküli töltést. A hajlítható kijelzős mobil hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kameramodul foglal majd helyet, Sony IMX866 szenzorral a belsejében. A fő egységet két 12 megapixeles, szintén Sony gyártmányú IMX663 érzékelővel felvértezett képrögzítő segíti majd, az egyik egy zoom, a másik pedig egy ultraszéles látószögű konstrukció lesz.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét