Megújult dizájnnal érkezik a csúcskategóriás Lenovo ThinkPad X1 Fold Gen 2 – Mutatjuk a képeket

0
1914

Úgy tűnik, a Lenovo közel áll a ThinkPad X1 Fold Gen 2 bemutatásához, tehát hamarosan jön az az összecsukható laptop, amely 16,3 hüvelykes rugalmas OLED kijelzővel érkezik. Az Intel Alder Lake processzorral szerelt ThinkPad X1 Fold következő generációja is kap majd levehető billentyűzetet, amin természetesen trackpad is van.

A neves kiszivárogtató, @_snoopytech_ részleteket osztott meg a ThinkPad X1 Fold Gen 2-ről, melyet snoopy csak ThinkPad X1 Fold 16″ (2022)-nek hív. Ez az eszköz lesz annak az összecsukható ThinkPad-nek az utódja, ami megjelenésekor hatalmas port kavart a tech-világban. Az első generációs összecsukható ThinkPad X1 Fold laptopot világszinten agyondicsérték, csupán egy dolgot hiányolt mindenki: gyenge volt benne a processzor.

Leakerünk információi alapján az új ThinkPad X1 Fold 16,3 hüvelykes rugalmas OLED-kijelzővel rendelkezik, 4:3-as képaránnyal. Összecsukva a készülék csupán 17,4 mm vastag, tehát alig pár milliméterrel vaskosabb, mint a Samsung Galaxy Z Fold4 telefon.

Nem áll meg itt a szivárogtató, ugyanis információi szerint a gépet 12. generációs i7 processzorral, 16 GB RAM-mal és akár 1 TB SSD-vel felszerelhetjük. A megjelenés időpontjáról egyelőre nincs információ.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét