Melyik a legjobb laptop márka?

0
884

Amikor valaki laptopot szeretne vásárolni, óhatatlan, hogy tesztelek olvasson, megnézze a legfőbb képességeket, sőt, véleményeket hallgasson meg az eszközökről. Nehéz eldönteni, hogy mely vállalatok tudják a legjobbat nyújtani, hiszen rengeteg szempont létezik a sebességtől az ergonómián át egészen a megbízhatóságig és az operációs rendszerig. Hogy 2017-ben kinek sikerült felállnia a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, illetve ki lett a második és harmadik? Ez némileg meglepetés. az amerikai Laptopmag mindenesetre kihirdetett egy erősorrendet.

Melyik a legjobb laptop márka?

A vizsgálat a 10 legnagyobb gyártót érintette, amik minőségi termékeket gyártanak, erősen hajlanak az innovációra, és még a szervizháttér is megfelelő. A csatlakoztathatóság szintén prioritás volt, mivel egy notebooknál sokan perfiériás eszközöket használnak, vagy külső winchesterrel növelik meg a szűkösnek vélt adattárolót. Pont ezért az Apple tavaly nem tudott jól szerepelni, hiszen a Macbookok nagyon minimális lehetőséget biztosítanak arra, hogy más kütyüket a géphez kapcsoljuk. Az első helyről tehát messze csúszott az Apple, pedig 2010 óta mindig ők nyerték a nagy versenyt.

Hirdetés

Érdekes módon a Lenovo “nyakában” csillog innentől az arany, a díjazók szerint sokat fejlődött a cég mind anyaghasználat, mind ár/érték arány, mind pedig támogatás terén. Az Asus ért oda a második helyre, köszönhetően az egyre nagyobb termékportfóliójának, mögöttük pedig szorosan lohol a Dell, ami a hosszú jótállási idő és a prémium készülékek miatt lehetett bronzérmes.

Vajon itthon mindenki egyetértene a fent látható sorrenddel?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét