Melyik a legjobb streaming szolgáltató? – Most ez is kiderült

0
179

A nemrég kiadott Streaming Satisfaction Report 2023 ugyan az amerikai közönségre vonatkozik, de nemzetközi viszonylatban is tanulságos lehet. Amerikában az ott már csak simán Max néven futó HBO Max lett a legnépszerűbb streaming szolgáltató 88%-os elégedettséggel, miközben a piacvezető Netflix csupán a hatodik helyen áll a maga 77%-ával.

Második és harmadik helyen a Hulu és a Disney+ áll 87 és 85%-kal, míg a negyedik helyet az Apple TV+ húzta be, amelyet 81%-os elégedettséggel értékeltek a felmérés résztvevői. Itt érdemes megfigyelni, hogy a sor végén álló Peacock mellett ez az egyetlen platform, amellyel 2021 óta évről évre egyre elégedettebbek a nézők, miközben az éllovas Max tavaly óta 6 százalékot veszített.

Utóbbi számára ugyanakkor jó hír, hogy az előfizetők itt tartották a legmagasabbra a saját gyártású tartalmak minőségét és változatosságát, valamint a szolgáltatás ár/érték arányát is. Mindezt ráadásul egy olyan időszakban, amikor a Warner Discovery létrejöttével új tulajdonoshoz került a platform, amely szabályosan megtizedelte a kínálatot, és szigorú költségvetési szorításokkal igyekszik nyereségessé tenni a szolgáltatást.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét