Mesterséges intelligencia funkciót kap az Andorid 14

0
36

Az operációs rendszer új verziója egy sor újdonságot tartalmaz, melyekkel már a májusi I/O során megismerkedhettek az érdeklődők. Ezek közül kétségkívül az egyik legizgalmasabb az MI hullámot meglovagoló háttérkép-generáló alkalmazás. Az operációs rendszer “Háttérkép” menüjében néhány paraméter megadásával új háttérképet generál nekünk a program a beépített MI-funkció segítségével.

Ezen paramétereket javarészt szöveges formában adhatjuk meg, de először egy kategóriát kell megjelölni, például azt, hogy klasszikus művészet, vagy álomvilág legyen-e a kiindulási pont. Ezután majd a további szövegmezők kitöltésével finomíthatjuk a végeredményt. A „Generative AI Wallpapers” nevű funkció egyelőre csak az új Pixelekre érkezik, de idővel kiterjesztik a többi androidos készülékre is.

Háttérképgenerátoron kívül jó pár további hasznos újdonságot is tartalmaz a Google telefonos operációs rendszerének új verziója. A záróképernyő különböző betűtípusokkal és színekkel is testreszabható, widgetekkel kiegészíthető és akár monokróm téma is választható a megjelenésben. Minden bizonnyal ti is kíváncsiak vagytok már az új Androidra, csak legyetek türelemmel.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét