Microsoft Teams: 6 hónapos ingyenes próbaverzió

0
152

A Microsoft a közelmúltban bejelentette, hogy azzal segíti koronavírus elleni küzdelmet, hogy hat hónapos ingyenes próbaverziót tesz elérhetővé a Microsoft Teams eddig fizetős verziójából. Az INGYENES hat hónapos lehetőség nem csak azok számára érhető el, akik most fogják először letölteni a Microsoft Teams-et. Azoknak is, akik már korábban elkezdték használni az ingyenes verziót. Link: https://products.office.com/hu-hu/microsoft-teams/free

Miben több a 6 hónapos Trial mint a Free licence?

Ezeket az előnyöket két kategóriában sorolhatjuk. Az elsőt a felhasználók számára elérhető többlet funkciók jelentik. Itt érdemes megemlíteni az ütemezett meetingeket (scheduled meetings), a meetingek rögzítésének lehetőségét (meeting recording), a videokonferencia opciót (maximum 250 fő résztvevővel) és az online rendezvény (online event) lehetőséget (maximum 10000 résztvevővel). További előnye a Teams fizetős verziójának, hogy professzionális üzemeltetést tesz lehetővé. Itt kiemelhetjük a pénzügyileg is garantált 99.9% rendelkezésre állást. Fontos része az üzemeltetésnek a felhasználók és alkalmazások teljes körű menedzsmentjének lehetősége. Hiszen nem szerencsés, ha például felhasználok átgondolatlanságból magas számú és strukturálatlan csoportokat hoznak létre. Ennek egyébként a megfelelően konfigurált felhasználói beállításokkal és user policy-kel is elejét vehetik az erre jogosult adminisztrátorok.

Találja meg a vállalkozásának megfelelő lehetőséget

A Teams mindenféle csoporthoz megfelelő. Vegye használatba az ingyenes, kötelezettségmentes verziót. Vagy ha teljesebb körű megoldást szeretne, szerezze be a Teamst az Office 365 Vállalati prémium verzióval vagy az Office 365 Nagyvállalati E3 csomaggal elérhető csúcsminőségű hatékonyságnövelő eszközök társaságában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét