Mikor jön és mibe kerül a PlayStation 5 Slim?

0
285

Az Insider Gaming még tavaly számolt be arról, hogy a Sony-nál tervben van egy helytakarékosabb PS 5 konzol, ami abból a szempontól nem volt túl nagy meglepetés, hogy az előző generációs modell, a PS 4 is kapott egy kisebb verziót. Túl sok mindent azonban nem lehetett tudni a kérdéses konzolról, most viszont számtalan titokra fény derült a Microsoft és a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság pereskedésének hála, többek közt arra is, hogy várhatóan mikor és mennyiért lesz beszerezhető a legújabb Slim változat.

Ezek szerint a PlayStation 5 Slim 2023 második felére várható, és 399 dolláros árcédulát kap, akárcsak a Digital Edition féle változat – írja a The Verge. A kérdéses dokumentumok szerint a Slim abban fog eltérni a Digital Edition-től, hogy lesz egy csatlakoztatható lemezmeghajtója, ami csak ezzel a modellel működőképes.

A Microsoft „jóslata” egy lábjegyzetet is tartalmaz, miszerint „a Sony várhatóan még az idén kiadja a PlayStation 5 kézi változatát, ami 300 dollár alatt lesz elérhető”. Emellett a dokumentumok megemlítik a PS5 Pro-t is, amiről ugyan már tudni egy ideje, azonban a hivatalos bejelentés továbbra is várat magára.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét