Minden a Samsung Galaxy S21 FE-ről: kép, árak, részletek, megjelenési dátum és minden, amit eddig tudunk

0
1139

A Samsung következő nagy visszhanggal rendelkező okostelefonja a Galaxy S21 FE lesz, amely a tavaly nagyon jól fogadott S20 FE utódja. Hivatalos információk egyelőre nem nagyon vannak, azonban minden amit a szivárgásokból tudunk, azt most összefoglaltuk olvasóinknak.

Forrás: LetsGoDigital

Az eddigi megjelenítések szerint az S21 FE nagyon hasonlít majd az S21 és S21+ készülékekre (micsoda meglepetés). A telefon kívülről szinte biztosan műanyag lesz és hármas kamerafelállást láthatunk.

Belsőségeit tekintve Snapdragon 888 vagy Exynos 2100 fogja ellátni a rendszert teljesítménnyel. RAM téren elég ingoványos a talaj, egyes értesülések szerint lesz 6 és 8 GB-os verzió is. Akkumulátor tekintetében 4500 mAh-át kapunk 25 W-os töltéssel. A kijelző 1080p-s 120 Hz-es AMOLED lesz. Főkamerának egy 64 MP-es érzékelőt kapunk.

Eredetileg augusztusban tervezték kiadna az eszközt, azonban pletykák szerint a globális chiphiány miatt ez eltolódhat. Ez még korántsem biztos, tehát azon sem lepődnénk meg, ha augusztusban a pletykák ellenére is kiadnák az új telefont. Legrosszabb esetben októberben érkezhet, amit szerintem senki sem díjazna. Ára 700 dollárra kalkulálható, esetleg pár tízessel kevesebb.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét