MIUI 12.5 – jövőhéten debütálhat a Mi 11 sorozattal együtt

0
170

A MIUI 12 még nemrég érkezett csak meg a Xiaomi telefonjaira, a vállalat már készen áll a következő frissítés bemutatására, a MIUI 12.5 várhatóan december 29-én a Mi 11 sorozat mellett fog bemutatkozni.

A Xiaomi május körül kezdte el kiküldeni a MIUI 12 frissítést a telefonjaira. Azóta a cég a legtöbb telefonjához eljuttatta a frissítést, igaz kisebb-nagyobb botlások után. Valamilyen oknál fogva azonban a vállalat még nem vált át a MIUI 13-ra, mint az várható lenne. Ehelyett bemutatja szoftverének legújabb verzióját a MIUI 12.5-öt. Jin Fan, a Xiaomi szoftverfejlesztési vezetője szerint a Xiaomi valamikor ebben a hónapban leplezi le a MIUI 12.5-öt. Dátum nincs megadva, de a legfrissebb információk szerint, december 29. lehet ez a dátum.

A múlt heti jelentések alapján a Xiaomi december 29-én dobja piacra a Mi 11 sorozatot, így óriási esély van arra, hogy a vállalat ezen a napon kiadja a MIUI 12.5-öt is, az új csúcstelefonok pedig ezt a szoftvert fogják használni. Az egész iparágra jellemző az a tendencia, hogy az új csúcskészülékek mindig az új szoftverrel együtt debütálnak.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét