Monitorok garmadája érkezik a közeljövőben

0
516

Az LG Display új hírekkel szolgált az OLED kijelzők terén, ami ígéretes fejleményeket vetít előre a monitorpiacon. A vállalat tervezi, hogy a közeljövőben beépíti kínálatába a 31,5 hüvelykes (16:9 képarányú) és a 34-39 hüvelykes (21:9 képarányú) OLED paneleket. Fontos kiemelni, hogy ezeket a kijelzőket kifejezetten monitorokhoz szánják, ami azt sugallja, hogy a prémium kategóriás OLED monitorok választéka bővülhet.

Az LG Displayen túl más gyártók, például az Asus, az Acer és a Sony is folyamatosan szereznek be OLED paneleket az LG-től, így a piacra valószínűleg számos új választék érkezik majd. Ezenkívül a vállalat tervezi a 30, 50 és 77 hüvelykes átlátszó OLED kijelzők bevezetését is. Ezek az új kijelzők egy mikrolencsés eljárást használnak, amely lehetővé teszi a korábbinál nagyobb fényerő elérését, bár a technológia miatt a termékek ára magasabb is lehet.

Összességében a friss hírek arra utalnak, hogy a közeljövőben szélesebb választékban találhatunk majd OLED monitorokat a piacon. Ezek magas minőségű képet és új technológiai funkciókat kínálnak majd a felhasználók számára.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét