Most már tuti, hogy megjelenik a Huawei Mate 50

0
875

A bemutató beharangozásához még egy kedvcsináló plakátot is kaptunk, hogy ne legyenek kétségeink a Mate 50 sorozat debütálását illetően. Habár erről a plakát semmit nem árul el, korábbi szóbeszédek szerint legalább 4 okostelefon érkezésére számíthatunk a jeles rendezvényen.

Valószínűleg leleplezik majd az XMage-t is, ami lényegében nem más, mint a kínai gyártó fotós fejlesztéseit végző részlege. Az okostelefonok mellett egy táblagép érkezésére is számítani lehet a szeptember 6-án megrendezésre kerülő bemutatón. Ha emlékeztek még, júliusban leplezték le a MatePad Pro 11 elnevezésű tabletet, amelynek várhatóan most érkezik majd egy 12,4 hüvelykes kijelzővel felszerelt kiadása is.

Sokféle pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy milyen hardver hajtja majd a telefonokat és ezt a bizonyos táblagépet. Abban szinte biztosak lehetünk, hogy egyik sem fogja támogatni az 5G hálózatot, a még mindig érvényben lévő kereskedelmi tiltások miatt. Mondjuk a mobilok esetében a kínai gyártó egy igencsak ravasz módszerhez folyamodott, egy külsős partner segítségével készített egy olyan tokot, amely a készülék képességeihez hozzáadja az 5G támogatást.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét