MSI pletykák – vagy mégsem?

0
2

Az MSI F sorozat minden méretben képviselteti magát, a 14 collostól a 17 hüvelykes változatokig. Természetesen a méretre vonatkozó jelölések a fantázianevekben köszönnek vissza: így a gépeket a cég FX400, FX600 és FX700 néven fogja piacra dobni. Míg az elnevezések első számjegye a méretre, addig az utolsó kettő a processzorokra utal. Már a többi gyártónál is megfigyelhető ez a trend, ennek szellemében az FX400, FX600 és FX700 elnevezésű modellek az Intel Core i5-ös processzorokkal, míg pl. az FX610 az AMD Mainstream processzoraival érkezik.
Videovezérlő terén is lesz pár érdekesség: egyes modellek – talán az FR elnevezésűek – kapcsolható grafikus kártyákkal rendelkeznek majd. Tehát az alaplapi integrált megoldás mellé egy 1GB-os nVidia GeForce GT325M is került, mely sinte minden grafikai feladatra megfelel. Kiszivárgott pár információ a hangrendszerekről is. Itt is komoly eszközök kerülnek majd a gépbe, hisz egyelőre két gyártó – Dynaudio és THX – neve merült csak fel, de ez a két név általában garancia a minőségre.
A gépekről egyelőre sokkal több információ nem derült ki, sem az egyéb extrák, sem az ár, sem a pontos elérhetőség nem tudott. Mindössze egyetlen fotó szivárgott ki a gépről, melyen látható, hogy nem csúnya masináról van szó. Mindenesetre mi izgatottan várjuk!

Gungl Ákos – techkalauz.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét