Musk nem szereti a bűnözést, a GTA VI se neki szól majd

0
14

A napokban befutott a GTA VI első előzetese, amelyből kiderült, hogy ismét Vice City környékén kalandozhatunk, amit Floridáról mintáztak a fejlesztők. Bár kevés videójátékos franchise képes ekkora érdeklődést generálni, mint a GTA, úgy tűnik, nem mindenki rajong a nyílt világú akció-kalandjátékért.

Azt már megszokhattuk, hogy Elon Musk semmit sem hagy szó nélkül, így semmi meglepő nincs abban, hogy a milliárdos a sokak által várt új GTA rész kapcsán is kifejtette véleményét, egy Twitter/X-alkalmazottnak válaszolva. Mint kiderült, a világ egyik legismertebb üzletembere nincs oda a Rockstar Games világhírű játékáért: „Én próbáltam, de nem kedvelem a bűnözést. A GTA V nyitójelenetében rendőrökre kellett lőni. Egyszerűen nem vitt rá a lélek” – írta a közösségi oldalon Musk.

Ami pedig a GTA hatodik részét illeti, egyelőre sok a kérdőjel az új játék körül, de az már előzetesből is kiderült, hogy két főhős irányítására lesz lehetőség. Valamint azt is megtudtuk, hogy valamikor 2025-ben érkezik a legújabb felvonás PS5-re és Xbox Series X/S-re – a PC-s változat valószínűleg csak később futhat be.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét