MWC 2024 | A Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 2 Intel Core Ultra processzorokkal érkezik, célja a hordozható produktivitás még jobbá tétele

0
37

A Lenovo még 2021-ben dobta piacra a Gen 1 ThinkPad X12 Detachable laptop-táblagépet. Kiváló választás volt, ha hordozható, de produktivitásra szánt gépet keresett valaki, azonban specifikációi mára viszonylag elavultak. Nos, körülbelül három év után a Lenovo végre elindította a Gen 2-t a legújabb Intel Core Ultra CPU-kkal.

Jó hír, hogy a Lenovo végre frissítette a ThinkPad X12 Detachable gépét, mely egy iszonyatosan hatékony laptop-táblagép lett. A nemrégiben piacra dobott Intel Core Ultra U-sorozatú processzorokat kapta meg, ami jó nagy fejlesztés a 2021-es elődhöz képest.

Akár 32 GB LPDDR5x RAM-mal és 1 TB PCIe 4 SSD-vel párosítva a Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 2 rendelkezik azzal, ami a legproduktívabb munkaterhelések kezeléséhez szükséges. Azonban mivel a gépet U-sorozatú Intel Meteor Lake processzorok hajtják, nem rendelkezik azzal az Intel Arc iGPU-val, amelyet a H-sorozatú CPU-k élveznek.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét