Még az MWC előtt megjelenhet a Nokia 9

0
13

A hosszú várakozás a végéhez közeledhet – egy újonnan napvilágot látott cikk szerint a HMD még az idei MWC előtt bemutathatja a Nokia 9-et Snapdragon 845-tel. (Azaz január utolsó hetében, ahogyan azt korábbi híresztelésekben is lehetett olvasni) és még március előtt mindenképpen kapható lesz. De mire fel ez a sietség?

Valószínűleg az állhat a háttérben, hogy a vállalat nem szeretné, hogy az újonnan bemutatott. Snapdragon 845 chipset-et a 2019-es készülékekhez hasonlítsák a potenciális vásárlók. Ugyanis a szóban forgó Nokia már elég régóta fejlesztés alatt ár és nem a legfrissebb hardver kerül bele. De a HMD-nak elméletileg erre is lesz megoldása.

Az MWC előtt bemutathatják a Nokia 9-et
Az MWC előtt bemutathatják a Nokia 9-et

Állítólag augusztuban meg fog jelenni egy Snapdragon 855-ös verziója a telefonnak, ami már támogatja az 5G hálózatokat is, valamint a kamera is fejlődhet.

A Nokia 9 5.9 vagy 5.99 inches OLED kijelzőt kaphat, QHD felbontással és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. Ezen kívül 6 vagy 8 GB memória, 128 GB-os belső tárhely, 4150 mAh-s akkumulátor, wireless töltés és IP68 minősítés várható.

A Snapdragon 845-ös Nokia 9 885 dolláros árcédulával várható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét