Na, ez egyedi! – Google Pixel 6 és 6 Pro koncepcióképek szivárogtak ki

0
110

Az első koncepcióképek alapján a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro telefonok egy eddig még sosem használt dizájnt kapnak, amely szöges ellentétben áll a tavalyi – mondhatni konzervatív – dizájnhoz képest. A hangsúly főleg a kameraszigeten van, azonban minimális a keret, valamint az egész telefon igencsak impozánsnak tűnik.

Jon Prosser azt állítja, hogy látta a Pixel 6 sorozat korai verzióját. A leaker hozzáteszi, Ian Zelbo-val együttműködve készítette a koncepcióképeket, hogy megvédje forrásait.

Ki kell hangsúlyoznunk azonban, hogy Prosser elég nagyot tévedett a Pixel 5 kapcsán, tehát készpénznek nem érdemes venni az információt!

Hirdetés

Max Weinbach azt állítja, hogy habár a színek helytelenek, a kialakítás tükrözi a valóságot. Ha ezek a képek tényleg a valóságot fedik, akkor a Pixel sorozat szinte gyökeresen megváltozik, és csatlakozhat a zászlóshajók világába. Ehhez az eddigi információk szerint minden esélye és lehetősége van, ugyanis a Samsunggal kötött megállapodásuk által Exynos 2100-as chipsetek kerülnek a telefonba, amivel már nyugodt szívvel törhet be a high-end mobilok piacára. A Pixel 6 és Pixel 6 Pro vélhetően idén ősszel érkezik.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét