Na ilyen hűtőt még biztos nem láttál!

0
134

A Computexen rengeteg furcsa és innovatív megoldással találkozhatnak a tajvanba látogató újságírók. Mi is rajta vagyunk, hogy a legfontosabb dolgokról első kézből számoljunk be és igyekszünk minden fontos kütyüt és megoldást közelebbről is szemügyre venni.

Persze könnyű elveszni a standok tengerében, főleg, ha olyan eszközök vonzzák az ember tekintetét már távolról, mint amilyen a Silverstone IceMyst all-in-one processzor hűtője. Az IceMyst 240 ARGB első ránézésre egy tradicionális AIO cooler, a pumpa kupakja viszont lepattintható. Ide lehet felszerelni a 70 mm-es ventilátorokat, egyszerre akár többet is, amelyekből gyakorlatilag bármilyen konfigurációt felépíthetünk, mint ahogy az a videóból is kiderül.

A konstrukciónak csak a képzeletünk, a gépházunk mérete és az alaplap által leadott feszültség szabhat határt. Amellett, hogy egyértelműen a mi gépünk lesz a legfeltűnőbb az éves LAN-partin, azért haszna is van egy ilyen megoldásnak: a ventilátorok lefelé tolják a levegőt, ezzel hűtve az alaplapi VRM áramköröket és az M.2-es SSD-ket is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét