Naga X MMO – a Razer egyik legkönnyebb egere

0
101

Az új Razer Naga X MMO 30%-kal könnyebb, mint elődje, a Naga Trinity. Mindössze 85 grammos súlyt nyom a Naga X, míg a Naga Trinity 120-at. Ezzel egyidejűleg kevesebbe is kerül, illetve karcsúbb és simább kialakítással rendelkezik, továbbá az új optikai érzékelőknek és PTFE lábaknak köszönhetően, jobb alternatívát nyújt a Trinityvel szemben.

Megkezdte kiegészítői kiszállítását a Razer, amellyel az MMO játékosokat, illetve azon felhasználókat célozza meg, akiknek több gomb szükséges feladatuk gyors és hatékony elvégzéséhez. Hiszen az új Naga X oldalán nem kevesebb, mint 12 különálló gomb található, hasonlóan a már meglévő Naga Trinityhez. Többek között a Naga X új Razer 5G Advanced Optical érzékelőt (18000 DPI vs. 16000 DPI), és egy újabb kapcsoló típust tartalmaz, amely 40%-kal javítja a várható élettartamot, valamint PTFE lábakat kapott a simább csúszás érdekében. A kialakításuk és az RGB megvilágítsuk között nincs sok különbség.

Fentebb említettek eredményeként, a Naga X körülbelül 20 dollárral olcsóbban kapható elődjéhez képest, de annak ellenére, hogy olcsóbb mint a Trinity, nem feltétlenül egy alacsonyabb kategóriájú egérről beszélünk.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét