Nagyobb kijelzővel mutatkozott be a Samsung Galaxy Z Fold2

0
278

A Samsung nem mutatta be teljesen a Galaxy Z Fold2 modellt, de annyira pont bepillantást nyerhettünk, hogy lássuk a főbb részleteket. A gyártó főként az új kijelzőkre koncentrált. A belső kijelző 7.3-ról 7.6 inchesre nőtt, a külső pedig szintén nagyobb lett, 6.2 inch-el. A képarány magasabb, mint a hagyományos készülékeknél, de jól használható zárt állapotban.

Az árazásról, illetve a kameráról, chipsetről és akkumulátorról egyelőre nincsenek információk. Ezeket szeptember 1.-én fogjuk megtudni, amikor az előrendelés is indul. Azért pár részlet kiszivárgott: A belső kijelző egy Dynamic AMOLED 2x panel, 120Hz-es képfrissítéssel és 1768 x 2208 pixeles felbontással. S Pen támogatás nem lesz, a híresztelésekkel ellentétben.

Nagyobb kijelzővel mutatkozott be a Samsung Galaxy Z Fold2

A külső kijelző Super AMOLED panel, 60Hz-es képfrissítéssel. Ez elég magas, a képaránya 25:9-es, 816 x 2260 pixeles felbontással. A Galaxy Z Fold2 Snapdragon 865+ chipsetet kapott, 12GB memóriával és 256GB-os belső tárhellyel. Az 5G természetesen támogatott.

Hirdetés

A hátlapi kamera konfiguráció nem változott, továbbra is három, 12 MP-es szenzort kapunk. A fő modul mellé egy ultrawide és egy telefotó szenzor jár. Az előlapi kamerák 10 MP-esek. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh-s, melyet 25W-os gyorstöltéssel tudunk feltölteni. A wireless töltés is támogatott. Az új Samsung szeptember 1.-től rendelhető elő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét